Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rosastekta lammracks och en mild lökmarmelad serveras med ett grovt stomp av potatis och rotfrukter.
Köttet: Sätt ugnen på 175 grader. Bryn köttet i smör. Gnid in med rosmarin, salt och peppar. Stick in en termometer i den tjockaste delen, den ska inte nudda benen.
Stek i mitten av ugnen tills köttet är 57 grader, för rosa kött.
Vira in köttet i aluminiumfolie. Låt vila cirka 10 minuter. Skär upp mellan benen vid servering.
Marmeladen: Stek löken sakta i olivolja, cirka 8 minuter. Tillsätt vatten, vinäger, socker och russin. Koka sakta utan lock tills vätskan kokat in, cirka 20 minuter. Smaka av med salt.
Recept från Mitt kök