Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lammkotletter i yoghurtmarinad

Lammkotletter eller skivor av benfri lammstek marineras också de i yoghurt, men med en annan kryddblandning som heter Kashmiri Masala, en currypasta av märket Patak's.

Lammkotletter i yoghurtmarinadLammkotletter i yoghurtmarinadLammkotletter i yoghurtmarinad

Ingredienser

  • 1,3 kglammkotletter- dubbla
  • 4 dlnaturell yoghurt
  • 2 mskkashmiri masala paste

Gör så här

  1. Blanda yoghurt och Kashmiri Masala i en stor plastpåse. Lägg i lammköttet och knyt ihop påsen. Lägg i kylen att marinera 6-8 timmar. Vänd påsen några gånger under tiden.

  2. Tag upp lammköttet ur marinaden och grilla på het grill ca 3 min på varje sida.

Vad tyckte du om receptet?