Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mustig och matig lammgryta på LCHF-vis. Hyvla gärna parmesanost över grytan. Prova att göra ett gott vitlöksbröd till!
Stek grytbitarna i olivolja och smör. Salta och peppra. Lägg bitarna åt sidan.
Skala och skär sellerin i bitar. Skär löken i klyftor. Kärna ur paprikan och skär den i bitar. Fräs sellerin, löken och paprikan i smör i en gryta.
Skär tomaterna i små bitar och lägg i grytan.
Lägg i vitlök, lagerblad och häll i vattnet och passerade tomater.
Finhacka chilin och rör ner den. Koka upp och sjud i cirka 2 timmar under lock tills köttet är mört, tillsätt eventuellt lite mer vatten.
Skär upp skärbönorna i 2 centimeter breda bitar och lägg i.
Tillsätt de vita bönorna och örter. Smaka av med salt och peppar.
Recept från Mitt kök