Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 21g
Protein: 30g
Kolhydrater: 36g
Festlig gryta som passar lika bra att servera som lördagsmiddag.
Bryn köttet i 1 msk smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar och lägg över köttet i en gryta. Häll på vattnet och låt koka 10-15 min.
Skala och hacka löken. Ansa och skiva svampen. Fräs lök och svamp i 1 msk smör och lägg över i grytan. Koka ytterligare ca 5 min.
Kärna ur och skär 4 plommon i bitar. Blanda ner dem och crème fraiche i grytan. Tillsätt timjan. Halvera och kärna ur 2 plommon. Servera grytan med plommonhalvor och kokt potatis.