Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Sätt ugnen på 200 grader.
Skala och strimla potatisen.
Skala och hacka löken. Fräs löken gyllengul i smör på svag värme.
Tillsätt färsen och låt den steka tills den fått färg. Blanda ner timjan, peppar och hälften av saltet.
Lägg hälften av potatisen i en smord ugnssäker form. Fördela lök och lammfärsblandningen jämnt över potatisen och täck med resten av potatisen. Strö över resten av saltet.
Häll över grädden.
Ställ in formen i ugnen och grädda i cirka 45 minuter. Servera med en sallad och en klick gelé.
Recept från Mitt kök