Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lammfärsspett med butternutpumpa och ingefärsraita är en god rätt från grillen. Naanbröd finns färdiga att köpa i välsorterade livsmedelsbutiker.
Kärna ur och finhacka chilin. Blanda färsen med chili, russin och mango chutney. Krydda med spiskummin, 1 tsk salt och peppar. Dela färsen i 8 bitar och forma dem kring blötlagda trägrillspett.
Kärna ur och skär butternutpumpan i klyftor. Blanda dem med olja och 1/2 tsk salt.
Raita: Blanda yoghurten med mynta och ingefära. Krydda med salt och peppar.
Grilla spetten runt om indirekt ca 8 min. Grilla butternutpumpan direkt ca 3 min på varje sida. Värm naanbröden direkt ca 1 minut på varje sida.
Servera lammfärsspetten med butternutpumpa, raita och naanbröd.