Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 16g
Protein: 27g
Kolhydrater: 57g
Recept på lammfärsgryta med couscous. Spiskummin med sin speciella smak ger grytan karaktär. Gör gärna grytan i dubbel sats, den passar perfekt i matlådan.
Hetta upp olja i en stekpanna. Lägg i färsen och finfördela den. Tillsätt spiskummin, salt och peppar och fräs ca 3 min.
Skala och finhacka lök och vitlök. Strimla katrinplommonen. Blanda ner lök, vitlök och katrinplommon i stekpannan. Stek ytterligare ca 2 min under omrörning.
Blanda ner ajvar och vatten. Låt puttra ca 10 min. Servera grytan med couscous.