Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vanliga, frysta ärter höjs flera snäpp med lite smör och hackad dill.
Skala och finhacka löken. Blanda alla ingredienser till lammfärsbullarna väl i en bunke.
Forma färssmeten till köttbullar och stek dem ca 5 min i stekpanna i smöret.
Ansa blomkålen och dela den i mindre bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Koka blomkål, lök och vitlök ca 10 min i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och mixa blomkålsblandningen med crème fraiche till en slät puré. Smaka av med salt.
Värm ärterna i smöret. Tillsätt dill och servera genast med lammfärsbullarna och blomkålspurén.