Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 27g
Protein: 38g
Kolhydrater: 68g
Lammfärsbiffar i zucchini- och tomatragu med kikärtsris är saftiga biffar smaksatta med persilja som får sjuda i en mustig grönsakssås.
Skala och finhacka löken. Finhacka persiljan. Blanda hälften av löken och persiljan med lammfärs, ägg, 1 tsk salt och 2 krm peppar. Forma färsen till åtta jämnstora biffar.
Hetta upp 1 msk olja i en traktörpanna och bryn biffarna på medelvärme ca 2 min på varje sida. Skiva zucchinin och lägg i tillsammans med resterande lök, tomatsås och 3 dl vatten. Låt grytan sjuda under lock ca 15 min.
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Tillsätt sköljda kikärter när ca 5 min återstår av koktiden. Blanda i hackad persilja och servera kikärtsriset till lammfärsbiffarna.