Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det här är en riktigt snabblagad rätt. Att
just ha lammfärs är inget måste. Det går lika bra med vanlig köttfärs, blandfärs eller viltfärs.
Egentligen är hela rätten komplett eftersom
det är både bönor och rikligt med purjolök
i. Den som vill kan ändå servera med kokt
ris till exempel.
Hetta upp olja i en gryta eller stekpanna. Fräs färsen ca 3 min tillsammans med finhackad vitlök, rivet citronskal och svartpeppar. 2.Tillsätt fond, vatten samt de avrunna bönorna. Småkoka ca 2 minuter.
Ansa, skölj och skär purjolökarna i bitar. Blanda ner dem och låt småkoka ca 1 minut.
Smula ner fetaost och pressa över citronsaft. Servera som det är eller med kokt ris.