Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 39g
Kolhydrater: 41g
Recept på lammfärsbiffar med bulgursallad. Lammfärsbiffarna får en god och mild smak av blandade örter. De passar utmärkt att göra i dubbel sats och ha på lut i frysen.
Blanda färs, örter och 1 tsk salt i en bunke. Forma färsen till bullar. Bryn bullarna runt om i en stekpanna med släpplätt-beläggning, ca 5 min. Efterstek bullarna under lock på svag värme ca 5 min. Krydda med peppar.
Blanda bulgur, oliver och salladsblad i en skål. Vänd ner de grillade grönsakerna delade i bitar. Krydda med 1 tsk salt.
Servera salladen med lammfärsbullarna.