Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lättlagad lammgryta med indiska kryddor. Smaka av med honung och limesaft för att få bra balans mellan syra och sötma.
Putsa köttet och bryn det i omgångar i smör i en stekpanna.
Skala och finhacka vitlöken. Skala och strimla löken. Fräs lök och vitlök i smör i en gryta och blanda i curry och ingefära. Lägg ner köttet i grytan.
Häll över krossad tomat, fond och vatten. Låt småkoka under lock i minst en timme tills köttet är mört. Häll på mer vatten under kokningen om det behövs.
Tillsätt kokosmjölk. Smaka av med honung, limesaft, limeskal och salt.
Hacka tomater och persilja att toppa grytan med.
Recept från Mitt kök