Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Köp gärna tortillabröd av majsmjöl. Du kan värma dem inför servering.
Blanda lammfärs och salt. Blanda i finhackad lök, vitlök, persilja, koriander, spiskummin och peppar. Forma färsen till 8 biffar. Pensla biffarna med olja och lägg dem på en tallrik. Täck med plastfilm.
Fetakräm: Mosa fetaosten med en gaffel och blanda den med yoghurten.
Salsa: Ansa, skala och finstrimla löken. Dela tomaterna. Blanda balsamvinäger, limesaft, honung och olja. Vänd ner rödlök, tomater och koriander. Smaka av med salt och peppar. Låt marinera i cirka 15 minuter.
Grilla biffarna. Bred fetaostkrämen på bröden. Lägg på biffarna. Toppa med tomatsalsa och myntablad. Servera med limeklyftor.
Recept från Mitt kök