Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kanelstekta fikon, halloumiost och rucola gör de redan goda lammkotletterna till en ännu festligare rätt. Vi vill gärna rekommendera att prova fikonen också separat till ost!
Gnid kotletterna med olja, spiskummin, salt och peppar. Rosastek dem 2-3 min i en het panna och lägg upp.
Klyv fikonen, smält smöret i den urtorkade stekpannan, strö socker och kanel över botten och stek fikonen med snitt ytan ner över medel värme ca2 min. Lägg upp dem med köttet.
Torka ur pannan, skiva och stek halloumiosten i olivolja.
Varva den på fatet med det övriga samt rucola. Salta, peppra och strö över en handfull rostade mandelspån.