Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kokt potatis är gott till, eller potatismos, gärna smaksatt med rotselleri.
Skär köttet i kuber, 3 × 3 centimeter. Skala och hacka vitlöken. Strimla fläsket.
Krydda köttet med salt och peppar och vänd det i mjölet. Bryn köttet i smör i en stor gryta. Blanda i vitlök och fläsk och låt steka med mot slutet.
Tillsätt tomatpuré, vin, fond, lagerblad och timjan. Koka sakta under lock cirka 1 1/4 timme.
Skala löken. Bryn lök och svamp i smör i en stekpanna. Blanda i grytan när cirka 20 minuter av koktiden återstår. Smaka av med honung, balsamvinäger, salt och peppar.
Recept från Mitt kök