Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Laktosfri hallonparfait med hasselnötter

Laktosfri hallonparfait med hasselnötter
Laktosfri hallonparfait med hasselnötter
Laktosfri hallonparfait med hasselnötter

Ingredienser

  • 0,5 loatly vaniljglass
  • 250 ghallon- frysta
  • 6ägg- gulor
  • 1 dlströsocker
  • 1 dlmandel- skållad, hackad

Till servering

  • bär- färska eller frysta

Gör så här

  1. Låt vaniljglassen stå ute i rumstemperatur och smälta till lös konsistens. Tina även hallonen.

  2. Vispa äggulor och socker pösigt. Blanda ner den smälta glassen, mandel och hallon. Vänd runt med plastsked.

  3. Klä en 2-liters avlång form med plastfilm. Häll i smeten och ställ formen övertäckt i frysen 4–5 timmar. Servera med blandade bär.

Vad tyckte du om receptet?