Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Små, härligt sega minimuffis med lakritsfrosting som passar perfekt till en rykande het espresso.
Blanda ägg, socker och vaniljsocker till en jämn smet. Smält smör och hackad choklad i en kastrull och rör ner i äggblandningen.
Sikta ner mjölet under omrörning. Fyll små muffinsformar till hälften och grädda i ugn, 200 grader, 15 minuter. Låt muffisen svalna.
Frosting: Vispa smör och Philadelphiaost till en jämn smet. Blanda florsocker och lakritspulver och sikta ner i smeten under vispning.
Spritsa frostningen på toppen av muffisen och garnera gärna med lakrisflarn.
Recept från Mitt kök