Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Den här kakan bjuder på både choklad och lakrits – en riktigt läcker kombination. Hallongrädde är gott att servera till.
Lakritskladdkaka: Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj en springform, 24 centimeter i diameter, med smör. Bröa springformen med mandelmjöl.
Smält smöret i en kastrull. Ta av kastrullen från plattan.
Blanda alla torra ingredienser i en skål och vispa i smöret och äggen i skålen. Häll i smeten i formen. Lägg på hallonen.
Grädda kakan mitt i ugnen i cirka 10-12 minuter och låt sedan svalna i kylskåp.
Hallongrädde: Vispa grädden med sötströ eller lättströ. Mosa hallonen och vänd ner i grädden.
Recept från Mitt kök