Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lakritskolan rinner ut lite när kakorna gräddas, men den stelnar efter hand. De här kakorna blir verkligen supergoda!
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör ihop smör, farinsocker, socker, ägg och vaniljsocker. Blanda vetemjöl och bakpulver och rör ner det i degen.
Skär kolan i bitar. Grovhacka vit choklad och pekannötter. Vänd ner hälften av kolan, chokladen och nötterna i degen.
Dela degen i 40 bitar. Lägg bollarna på plåtar med bakplåtspapper och platta till.
Tryck ner resten av kolan, chokladen och nötterna i kakorna.
Grädda i ugnen i cirka 12–15 minuter. Låt kakorna svalna något och lyft sedan över dem till ett galler för att svalna helt.
Recept från Mitt kök