Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smält margarinet i en kastrull. Vispa äggen pösiga. Blanda de torra ingredienserna och tillsätt i äggsmeten tillsammans med det smälta margarinet och blanda väl.
Skeda upp smeten i småkaksformar, formarna skall inte vara fyllda mer än till 3/4.
Grädda mitt i ugnen i 200 grader i 5 minuter. Låt svalna.
Smält margarinet till krämen i en kastrull. Tillsätt övriga ingredienser och koka tills smeten tjocknar. Fördela krämen på kakorna. Låt svalna.
Förvara kakorna i frysen och ta fram dem 10 minuter innan servering. Du kan även baka kakorna som en stor kaka, sänk då ugnstemperaturen till 175 grader och grädda i cirka 30 minuter. Servera med en klick mini fraiche och lite färska bär och du har en läcker tårta.