Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kycklingwrap med färskost

Kycklingwrap med färskost och chili är matiga wraps som är en perfekt, snabblagad sommarlunch. Värm gärna bröden och kycklingen innan du lägger ihop wrapsen.

Kycklingwrap med färskostKycklingwrap med färskostKycklingwrap med färskost
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Ingredienser

  • 0,5kyckling- grillad
  • 100 gfärskost- naturell
  • 4tortillabröd
  • 4 bladisbergssallad- romansalladsblad
  • 1morot
  • 75 grödkål
  • 1 dlsweet chilisås
  • 0,5 tskflingsalt

Gör så här

  1. Ta bort skinn och ben från kycklingen och skär köttet i bitar. Bred färskost på bröden och lägg på salladsblad.

  2. Skala och riv moroten. Finstrimla rödkålen. Lägg kyckling, morötter och kål på bröden. Ringla över sweet chilisås och strö över salt.

  3. Rulla ihop bröden och vik in ändarna. Slå in wrapsen i smörgåspapper och dela dem på mitten.

Vad tyckte du om receptet?