Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Grönsakerna till relishen ska stå för att mjukna ca 2 timmar innan de blandas med färskosten.
Relish: Halvera gurkan och skrapa ut kärnorna. Skär gurkan i tunna halvmånar. Skala och grovriv moroten. Skala och skiva löken tunt.
Lägg grönsakerna i en skål och rör ner olja, balsamvinäger, limesaft, senap, honung och salt. Låt stå i kylskåpet ca 2 timmar så att grönsakerna mjuknar.
Låt grönsakerna rinna av i en sil och hacka mycket fint. Blanda hacket med osten och rör tills det blir mjukt.
Skär baconet i strimlor och stek det knaprigt. Låt rinna av på hushållspapper. Bena ur kycklingen och skär köttet i små bitar. Skala, kärna ur och skär avokadon i skivor.
Bre cirka hälften av relishen på tortillabröden. Lägg på salladsblad, kyckling och avokado. Klicka på resten av relishen och strö över bacon. Rulla ihop till wraps och linda in rullarna i smörgåspapper.