Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Här använder jag kycklinglårfilé som är mycket mört och gott. Dill, curry, ingefära och lime ger den här woken mustig och god smak.
Dela kycklinglårfilén en gång. Hacka löken och skiva vitlöken. Dela minimajsen en gång. Skär morötterna i slantar och broccolin i buketter. Skär paprikan i bitar.
Stek kycklingen i olja, margarin eller smör i en wok eller stor stekpanna. Salta och peppra och lägg det åt sidan.
Stek grönsakerna hastigt i woken eller stekpannan. Strö på curry och låt det fräsa med i någon minut. Tillsätt kycklingen, vispgrädde, limeskal och ingefära. Låt woken koka i 10 minuter.
Smaka av med dill, salt och pressad lime.
Servera kycklingwoken med kokta nudlar.
Recept från Mitt kök