Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Goda kycklingvingar som penslats med barbecuesås serverade med couscous och krämig bluecheesedressing. Läckert småplock som passar bra som ett lite matigare inslag på en glöggfest.
Kycklingvingar: Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg kycklingvingarna på en plåt med bakplåtspapper, salta och peppra.
Sätt in plåten mitt i ugnen i 15 minuter. Ta ut kycklingvingarna och pensla med BBQ-såsen, sätt in kycklingen i ugnen i ytterligare 5 minuter.
Couscous: Blanda couscous med mandlar, russin och granatäppelkärnor. Lägg på mynta.
Bluecheesedressing: Riv osten fint eller mixa och blanda med crème fraichen.
Servering: Servera kycklingvingarna med couscousen och bluecheesedressingen.
Recept från Mitt kök