Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 23g
Protein: 18g
Kolhydrater: 35g
Det här är en lite annorlunda variant av grillspett. Baconets fina röksmak och en fruktig sås passar bra tillsammans med kycklingen.
Putsa kycklingfiléerna och krydda med salt och peppar.
Vik ihop filéerna och linda en baconskiva runt varje. Trä två spett genom varje kycklingpaket, då blir det mer stabilt.
Kärna ur och tärna persikan. Skala och finhacka löken. Blanda persika, lök, yoghurt och chutney.
Grilla spetten runt om över glöd, ca 10 min. Kycklingsaften ska vara ofärgad när kycklingen är färdiggrillad. Servera spetten tillsammans med såsen och nykokt färskpotatis.