Recept & styling: Christina Asplund
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Enkelt recept på kycklingsoppa med majs och kokosmjölk. Servera med quesadillas.
Skala och hacka lök, vitlök och ingefära. Fräs i en gryta med olja, tills löken är blank och mjuk. Tillsätt avrunnen majs, kycklingfond, vatten och kokosmjölk.
Låt soppan koka upp och sjuda 5 minuter. Mixa soppan slät med mixerstav. Smaka av med salt, peppar och Chili explosion. Skär kycklingköttet i tunna skivor och servera i soppan. Garnera med koriander eller persilja.
Quesadillas: Lägg jalapeños på två av tortillabröden. Strö över osten. Lägg tortillabröd ovanpå. Stek de dubbla bröden i en stekpanna med olja. Vänd och stek på den andra sidan tills de får fin färg.
Ta upp och skär i tårtbitar – gärna med en pizzaslicer. Serveras varma till soppan.
Recept & styling: Christina Asplund
Recept från Mitt kök