Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Svartvinbärschutneyn går inte åt till smörgåsarna, men den är god att servera till grillat och stekt kött också.
Chutney: Kärna ur och skär äpplena i tärningar. Skala och skiva lök och vitlök. Blanda alla ingredienser i en gryta.
Koka upp under omrörning och låt sedan puttra ca 1 timme. Rör om då och då. Häll upp chutneyn på väl rengjorda burkar. Förvara i kyl.
Skär kycklingfiléerna i skivor. Skiva osten. Peta ut granatäppel-kärnorna. Bred 2 av brödskivorna med philadelphiaost. Lägg på rucolasallad och kyckling. Bred ett lager chutney på 2 brödskivor och lägg på rucolasallad, kyckling och bavaria blue-ost. Strö över granatäppelkärnor. Lägg på resterande bröd.
Skär smörgåsarna mitt itu diagonalt. Linda in dem i plastfolie eller smörgåspapper.