Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En fräsch, lättlagad sallad. Passar också som lunchsallad. Isbergssalladen blir extra krispig om man bryter salladsbladen i stället för att strimla dem med kniv.
Stek kycklingfiléerna och låt dem svalna. Skiva dem tunt.
Skär baconskivorna i centimetertjocka bitar och knaperstek dem.
Skär brödskivorna i kuber och stek dem i smör.
Skölj och bryt salladsbladen i mindre bitar. Skölj och dela vindruvorna.
Blanda alla ingredienserna till dressingen och rör slätt. Smaka av med salt och peppar.
Fördela sallad, lök, vindruvor, kyckling, bacon och krutongerna i portionsskålar. Ringla över dressing.
Recept från Mitt kök