Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En härlig sallad som passar bra på buffébordet tillsammans med en enkel ostpaj.
Blanda olja, honung, citronskal och saft, marmelad, salt, peppar och sweet chilisås i en stor skål.
Vänd runt kycklingfiléerna i blandningen och låt marinera i rumstemperatur i 30 minuter.
Värm ugnen till 200 grader. Lägg kycklingen på en plåt klädd med bakpapper och baka i ugn i 20 minuter tills kycklingen är klar och köttsaften ofärgad.
Skrubba potatisen och dela stora potatisar. Vänd potatisen i olja, salt och peppar och lägg på en plåt klädd med bakpapper. Baka i ugn, 225 grader, 30 minuter.
Dela tomaterna. Ansa och förväll sugarsnapsen i ett par minuter. Tvätta och strimla salladslöken. Skölj och slunga salladen torr.
Lägg upp allt på ett fat och strö över mozzarellabollar. Skiva kycklingen och lägg ovanpå.
Recept från Mitt kök