Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Medan potatisen kokar hinner du skära kycklingen i bitar och blanda ihop saffran- och timjanvinägretten. Det här är snabbmat!
Tvätta potatisen och låt den koka med skalet på tills den är mjuk. Häll bort vattnet och låt den svalna. Dela potatisen i ganska stora bitar.
Blanda olivolja, saffran, citronskal, timjan, salt och peppar till en vinägrett och häll den över potatisen.
Rensa och skär kycklingen i bitar. Blanda ner kyckling och rucola i potatisen. Bred ut alltsammans på ett uppläggningsfat.
Dela tomaterna i halvor och lägg dem tillsammans med fetaosten ovanpå potatisen.
Hacka rödlöken och strö den ovanpå. Servera med ett gott bröd.
Recept från Mitt kök