Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingsallad med stekt kyckling och dressing med blåmögelost på amerikanskt vis.
Dressing: Mixa samman blåmögelost och gräddfil. Tillsätt citronsaft och citronskal. Krydda med salt och peppar.
Stek kycklingfiléerna i smör ca 6 min på varje sida. Krydda med salt och peppar. Låt kycklingen vila ca 5 min. Skär den i skivor.
Skär varje tomat i tre delar. Kärna ur och skär päronet i tunna klyftor. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg upp salladsskotten på tallrikar. Lägg på kyckling, soltorkade tomater, päron, paprika och pekannötter. Ringla över dressingen och servera.