Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Värm gärna kycklingrullarna lite snabbt på grillen före servering.
Putsa och skär kycklinglårfilén i mindre bitar. Stek kycklingen i olja tills den är genomstekt, ca 5 min. Krydda med basilika, salt och peppar.
Pistou: Mixa basilika, skalad vitlök, olja och salt med mixerstav.
Skär körsbärtomaterna i fjärdedelar. Smula fetaosten i mindre bitar.
Fördela sallad, kyckling, tomat, fetaost och pistou på tortillabröden. Vik in kanterna och rulla ihop bröden till rullar. Rulla in rullarna i smörgåspapper eller aluminiumfolie. Skär dem mitt itu på snedden.
Lägg rullarna i en matburk och packa ner i picknickväskan.