Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kycklingrullader


Kycklingrullar med god fyllning som kokas i härlig sås.

Kycklingrullader

Kycklingrullader

Kycklingrullader

Olof Abrahamsson

Ingredienser

  • 600 gkycklingfilé
  • 140 gbacon
  • 1rödlök
  • smör- eller margarin
  • 4soltorkade tomater
  • 100 gfärskost
  • salt
  • peppar
  • 3 dlvatten
  • 2 mskkycklingfond
  • 2 dlvispgrädde
  • 4morötter

Gör så här

  1. Dela kycklingfiléerna på längden om de är hela. Skär bacon i bitar och skala och hacka löken.

  2. Fräs bacon och lök i smör i stekpanna. Blanda med hackade tomater och färskost. Fördela på kycklingen och rulla ihop. Blir det ­fyllning över så klicka i den i såsen.

  3. Fäst med tandpetare. Krydda med salt och peppar och bryn i smör.

  4. Tillsätt vatten, fond, grädde och ­skalade morötter i bitar. Småkoka under lock i åtta minuter.

  5. Smaka av med salt och peppar och servera med ris och sallad.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök