Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Härliga tomat- och mozzarellafyllda kycklingrullader med serranoskinka. Serveras tillsammans med krämig örtpasta.
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg de tunna kycklingskivorna på ett smörpapper. Salta och peppra. Skiva mozzarellan. Fördela tomatstrimlorna på den breda delen av skivorna och lägg en skiva mozzarella ovanpå. Toppa med basilikablad. Rulla samman till en rullad. Lägg den på en skiva serranoskinka och rulla ihop. Gör likadant med de andra skivorna. Lägg dem i en smord ugnsfast form. Ugnsbaka i mitten av ugnen, cirka 25 minuter.
Koka fusillipastan enligt anvisningarna på paketet. Ta upp ½ dl av pastavattnet. Häll av pastavattnet och låt pastan rinna av i ett durkslag. Värm crème fraiche med franska örter i pastagrytan. Tillsätt basilika och oregano och pastavatten. Tillsätt pastan, rör om och hetta upp. Servera pastan med rulladerna, eventuellt skurna i skivor, sallad, tomater, ärtskott och örter.
Recept från Mitt kök