Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 24g
Protein: 46g
Kolhydrater: 52g
Recept på quesadillas med kyckling och vitkålssallad. Härligt att få äta med händerna! Om man vill...
Ta bort skinn och ben från kycklingen. Om det finns spad i påsen eller asken från kycklingen så spara det. Skär kycklingköttet i små bitar.
Skala och pressa vitlöken och blanda med kyckling, salsa, ost och eventuellt kycklingspad. Krydda med salt och peppar. Fördela röran på tortillabröden och vik över ena halvan.
Sallad: Ansa och finstrimla kålen. Blanda kålen med salsa, olja och salt.
Stek tortillabröden i en torr stekpanna ca 3 min på varje sida. Skär dem mitt itu.
Servera tortillabröden med sallad och resten av salsan.