Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kycklingpytt. God och fräsch blir pytten med fänkål, citronoliver och tomater.
Skala och skär potatisen i små tärningar. Ansa och skär fänkålen i små bitar. Skala och hacka löken. Dela, kärna ur och skär tomaterna i tärningar.
Skär kycklingen i cm-stora bitar. Salta och peppra kycklingen. Stek den i olivolja i stekpannan under omrörning ca 2 minuter. Ta upp den och stek sedan potatis och lök i olivolja under omrörning tills potatisen är mjuk, ca 10 minuter.
Tillsätt fänkål och tomater. Salta. Låt det steka ca 2 minuter. Blanda ner kyckling, oliver och oregano. Låt allt bli varmt. Ca 420 kcal, varav ca 12 fett, 43 g kolhydrater, 36 g protein.