Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Rostade linfrön ger ett extra crunch till rätten.
Skär bort eventuellt fett från kycklingen, skär i fyrkanter, ca 2 x 2 cm.
Strimla baconet. Skala och skiva rotfrukterna, skala och klyfta löken.
Rosta linfröna i torr stekpanna. Häll upp och ställ åt sidan.
Blanda alla ingredienser till pepparrotskrämen, smaka av med salt och peppar.
Stek baconet, lägg i rotfrukterna och stek dem tills de mjuknat men ändå har lite kärna kvar. Lägg i löken precis mot slutet. Ställ åt sidan.
Stek kycklingbitarna i smör runt om, ca 2 min. Tillsätt rotfrukterna och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar.
Blanda rucola i pytten precis före servering, servera med pepparrotskrämen.