Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gör saftiga biffar på kycklingfärs panerade i knaprigt stekta brödkrutonger. Servera med ugnsrostade rotsaker och kall crème fraiche-sås. Ugnsrostade morötter med örtolja är också gott att bjuda till.
Sätt ugnen på 225°.
Lägg brödskivan i en bunke. Häll över mjölken och låt svalla ca 5 min. Lägg i färs och salt och blanda väl.
Forma färsen till biffar och vänd dem i brödkrutongerna eller i ströbrödet.
Hetta upp oljan i en stekpanna. Lägg i biffarna och stek dem ca 1 min på varje sida tills de fått vacker färg. Efterstek i mitten av ugnen 15-18 min. Obs! Kycklingbiffarna är klara vid ca 70° innertemperatur.
Blanda ingredienserna till såsen i en skål och servera den till biffarna. Brödkrutonger: Skär brödskivorna (gärna från gammalt bröd) först i tunna strimlor, sedan i små tärningar, krutonger.