Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lårfilén av kyckling är mycket saftig, god och utmärkt att grilla. Det är bäst att använda två grillspett så blir det lättare och snabbare att grilla. Det går att steka dem i ugnen på 225° ca 12 minuter tills köttsaften är klar, vänd dem efter halva tiden.
Blötlägg grillspetten.
Dela lårfiléerna på hälften.
Blanda citronskal, citronsaft, soja, olja, pressad vitlök och svartpeppar. Låt kycklingen ligga i marinaden någon timme eller längre.
-Hit kan förberedas dagen innan-
Trä upp dem på dubbla spett så att bitarna blir platta.
Grilla dem över het glöd ca 5 minuter på var sida eller stek dem i ugnen. Servera.