Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Kycklingkorv med varm italiensk potatissallad

Recept på kycklingkorv med varm italiensk potatissallad. En perfekt rätt att göra med överbliven kokt potatis. Variera rätten med olika korvar.

Kycklingkorv med varm italiensk potatissalladKycklingkorv med varm italiensk potatissalladKycklingkorv med varm italiensk potatissallad
Foto: Lina Eriksson

Ingredienser

  • 8kycklingkorvar- (400 g)
  • 150 gchampinjoner
  • 600 gpotatis- kall, kokt
  • 1 msksmör
  • 8tomater- marinerade soltorkade
  • 0,5 tsksalt
  • 1 dloliver- urkärnade svarta
  • 2 dlyoghurt- grekisk

Garnering

  • 30 grucola

Gör så här

  1. Ansa och halvera champinjonerna. Tärna potatisen. Stek svamp och potatis i smör i en stekpanna. Strimla tomaterna och blanda ner dem i stekpannan. Krydda med salt.

  2. Stek eller grilla korven.

  3. Hacka oliverna och blanda dem med yoghurten.

  4. Strö rucolan över potatisen och servera med korv och yoghurt.

Vad tyckte du om receptet?