Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på kycklinggryta toppad med fetaost. Gör en grönsaksgrytbas som får smaksätta kycklingen den ena dagen och bli till en värmande soppa en annan dag.
Skala och hacka lök och vitlök. Kärna ur och tärna paprikan. Fräs lök, vitlök och paprika i 2 msk olja i en gryta. Häll över krossade tomater och tillsätt tomatpuré och buljongtärning. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Låt sjuda under lock i ca 15 min. Låt grytan kallna.
Vid servering: Bryn kycklingen i 1 msk olja. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Häll över hälften av tomatsåsen och låt puttra i ca 5 min. Smula över fetaosten och repa över oreganoblad.
Servera kycklinggrytan med ris eller couscous och sallad.
Läs också: