Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bröstfiléer med skinn ger mycket mer smak än kycklingfiléer.
Dela varje kycklingfilé i tre bitar. Krydda med salt och peppar och bryn på båda sidor i smör i stekpanna. Lägg över i en gryta.
Skala lök och vitlök, hacka vitlöken.
Bryn löken i smör ett par minuter och lägg över i grytan.
4 Strimla bacon och fräs nästan knaprigt. Lägg ner i grytan tillsammans med tomater, vin, fond och timjan.
Småkoka under lock i 20 minuter. Ansa svampen och dela i kvartar. Stek i smör i stekpanna och lägg ner i grytan. Servera med rostad potatis.
Recept från Mitt kök