Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 25g
Protein: 34g
Kolhydrater: 53g
En krämig kycklinggryta av soltorkade tomater och lårkött som är extra smakrikt. Till detta serveras en varm zucchinisallad. Vardagslyxig kyckling!
Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Låt tomaterna rinna av. Krydda insidan på köttet med 1/2 tsk salt och 2 krm peppar. Lägg på en bit soltorkad tomat och ett oreganoblad. Vik ihop köttbitarna och fäst eventuellt med tandpetare. Bryn kycklingen hopvikt på båda sidorna i 1 msk olja.
Skala och pressa över vitlöken och lägg i resterande soltorkade tomater. Repa över 1/2 kruka oregano. Smula över buljongtärningen och häll på grädden. Låt koka upp och sjud sedan under lock ca 15 min tills kycklingen är genomkokt.
Skär zucchinin i bitar. Krydda med 1/2 tsk salt. Bryn den i 1 msk olja. Servera grytan med zucchini och råris.