Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 20g
Protein: 40g
Kolhydrater: 0g
Recept på enkel och smal kycklinggryta med fläsk och salvia. Åtta vitlöksklyftor låter kanske mycket, men var inte orolig, de blir milda och goda när de får koka med i kycklinggrytan. Samtidigt ger vitlöken grytan supergod smak.
Skär kycklingklubborna i lår och ben och ta bort skinnet. Bryn dem i en stekgryta tills de fått fin färg. Krydda med salt och peppar.
Skala vitlöksklyftorna. Låt steka ca 1 minut. Häll över tomatkross. Låt koka ca 10 min.
Ansa och tärna squashen. Blanda ner den i grytan och låt puttra ytterligare ca 10 min, tills kycklingen är genomkokt.
Strimla fläsket. Stek det knaprigt i en stekpanna. Låt rinna av. Strimla salvian.
Tillaga bulgur enligt förpackningens anvisning. Strö fläsk och salvia över grytan och servera den med bulgur och sallad.