Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 9g
Protein: 33g
Kolhydrater: 53g
Sötman från honung och russin kompletterar den syrliga citrussmaken i denna underbara kycklinggryta.
Putsa och halvera kycklinglårfiléerna. Skölj citronen noga i ljummet vatten. Skala med potatisskalare. Finstrimla skalet och pressa saften ur halva citronen.
Blanda kycklingbitarna med citronskal och pressad vitlök. Bryn dem i olja i en gryta ca 3 min per sida. Krydda med salt och peppar. Ringla över honungen och bryn under omrörning ca 1 minut.
Tillsätt russin, timjan, citronsaft och vatten. Sjud grytan under lock ca 10 min tills kycklingen är genomkokt.
Tillaga couscous enligt förpackningens anvisning. Servera till kycklinggrytan.