Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingen serveras med en god örtsås gjord på timjan, persilja, gräslök, basilika, honung och balsamvinäger.
Salta och peppra kycklingen och stek den gyllenbrun till en innertemperatur av 67°. Låt den vila några minuter medan såsen kokas.
Sås: Värm honungen i en liten kastrull, blanda i vinäger, olja, salt och örtkryddor. Låt det bara smälta samman, inte koka. Servera varm.
Potatissallad: Skär potatisen i halvcentimeterstora skivor och löken i tunna skivor. Dela cocktailtomaterna i halvor eller de vanliga tomaterna i tunna klyftor eller skivor.
Skär osten i kuber och strimla basilika/rucola.
Lägg allt i en serveringsskål, salta och peppra och droppa över olja.
Blanda försiktigt och dekorera med oliver.
Skär upp kycklingen och lägg på tallrik. Häll över såsen och servera med ljummen potatissallad.