Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklingen toppas med en smakrik dressing.
Krydda kycklingen med salt och peppar. Bryn runt om i smör i stekpanna. Lägg över på plåt med bakpapper, stek klart i ugn, 175 grader, 15 minuter tills köttsaften är ofärgad, 70 grader i innertemperatur.
Låt köttet vila i 15 minuter. Dela, kärna ur och hacka chilin fint. Skala och hacka vitlöken.
Blanda chili, vitlök, ingefära, limeskal och saft och olivolja. Rör i persilja och salt.
Skiva kycklingen, skär nektarinerna i klyftor, riv mozzarellan i bitar och lägg upp på ett fat. Skeda över dressingen och strö över persilja.
Recept från Mitt kök