Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Medan riset kokar panerar och steker du kycklingfilén och gör en mustig tomatsås!
Börja med tomatsåsen. Hacka lök och blekselleri fint och fräs det i olivolja i en kastrull. Löken ska bli glansig och bleksellerin riktigt mjuk.
Skär paprikorna i små bitar och tillsätt dem till kastrullen. Rör ner cocktailtomaterna i sin tomatsås och låt alltsammans koka i 15 minuter. Smaka av med socker, olivolja och salt.
Skär kycklingfiléerna i 2-3 centimeter breda strimlor.
Vispa upp ägget i en djup tallrik. Blanda ströbröd, parmesanost, salt och peppar i en annan djup tallrik.
Vänd kycklingfiléerna först i ägget och sedan i ströbrödsblandningen. Stek kycklingfiléerna i margarin, smör eller olivolja i en stekpanna. Se till så att de verkligen är genomstekta. Servera kycklingen med tomatsås och avorioris.
Recept från Mitt kök