Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En klassisk béchamelsås smaksatt med senap och dragon, vad kan kännas mer franskt? Paprikan ger en lätt rostad smak och hjälper samtidigt till att sätta vacker färg på anrättningen.
Sätt ugnen på 200°.
Skölj, kärna ur och strimla paprikan och lägg dem på en långpanna med bakplåtspapper. Sätt in i ugnen ca 8 minuter.
Kycklingfilé: Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem runt om i olja tills de får en gyllenbrun yta. Lägg dem på plåten över paprikan. Stek ytterligare ca 20 minuter tills kycklingens innertemperaturen är 68°.
Senaps- och dragonsås: Hacka löken fint. Fräs den i smöret tills den blir mjuk. Tillsätt mjölet och rör om väl. Häll i mjölken lite i taget och låt såsen koka 5 minuter. Tillsätt creme fraiche, senap, dragon, peppar och ev salt.