Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kycklinggryta med curry är så gott. Grytan får koka riktigt länge så att kycklingen faller isär, det ger en massa god smak. Den innehåller många ingredienser men är lätt att laga.
Skala och strimla löken. Stek lök, kyckling och chili i en gryta tillsammans med 2 msk smör.
Tillsätt ingefära och kryddor. Fräs cirka 1 minut.
Tillsätt vatten och låt småkoka under lock cirka 30 minuter.
Skala och skär morot och potatis i bitar. Kärna ur och tärna paprika.
Tillsätt morot, potatis, paprika, limeblad, kokosgrädde och cashew-nötter i grytan.
Låt puttra ihop cirka 15 minuter. Tillsätt ev mer vatten om grytan känns för tjock i konsistens.
Fritera papadums enligt anvisning på förpackningen.
Smaka av grytan med salt och peppar. Rör ned spenat och servera med yoghurt, curry, mango chutney och lime.
Recept från Mitt kök